Over Ons

Wat leuk dat je meer wil lezen over Studio Gold! Mijn naam is Nadia en ik ben de oprichter van Studio Gold. Met heel veel plezier vertel ik jullie hoe mijn droom een plan werd en uiteindelijk een feit. 

Het ondernemen, het hebben van een eigen bedrijf, is iets wat al jaren in mijn hoofd zit. Toch ging ik na mijn studie direct het bedrijfsleven in. Gezeten achter de computer, begon ik na anderhalf jaar toch weer te dromen… 

 …over mijn liefde voor interieurstyling, mijn passie voor goud met mijn speurneus voor de leukste woonaccessoires. Ik moest hierin een keuze maken. Totdat ik de ingeving kreeg voor een webshop. Ineens kwamen alle ideeën samen. Een webshop zou het worden, voor luxe interieur artikelen met een gouden ‘touch’.

Hoe meer ik me hierin ging verdiepen, hoe enthousiaster ik werd. En bij onderzoek bestond er nog geen bedrijf die uitsluitend gericht was op accessoires met een ‘golden touch’. Er zat een gat in de markt. ‘So,… let’s do it!’

En hier ben ik dan, met STUDIO GOLD. De naam die als vanzelf uit alle ideeën naar voren rolde.

Studio Gold is dé webshop voor interieurartikelen en woonaccessoires met goud of van goud. Hier koop je trendy artikelen waarmee je je interieur luxueus kunt inrichten voor een redelijke prijs. Want laten we eerlijk zijn, exclusieve design is vaak te kostbaar aan het begin van je carrière. Terwijl we ook nu graag een beetje luxe en behaaglijkheid willen ervaren. Bij STUDIO GOLD kun je daarom lekker shoppen voor jezelf of voor een perfect cadeau. We pakken het ook graag voor je in, en sturen het pakje naar het gewenste adres.

Veel shopplezier!

Nadia